12/02/2023 12/02/2023 Ο Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος «είναι κοντά στη νεολαία. Μπορεί να βρίσκει την κοινή γλώσσα με τους νέους», όπως αποκαλύπτουν μαρτυρίες νέων ζευγαριών σε βίντεο στην Ομάδα Στήριξης του Επισκόπου. Οι κάτοικοι της πόλεως της Πάφου αλλά και ομάδα πιστών οι οποίοι κατάγονται από την ομώνυμη Επαρχία, εκδηλώνουν την αγάπη τους στο πρόσωπο Επισκόπου Αμαθούντος...
12 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2023 - 12:08

Ο Επίσκοπος Αμαθούντος κοντά στη νεολαία

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Αμαθούντος κοντά στη νεολαία

Ο Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος «είναι κοντά στη νεολαία. Μπορεί να βρίσκει την κοινή γλώσσα με τους νέους», όπως αποκαλύπτουν μαρτυρίες νέων ζευγαριών σε βίντεο στην Ομάδα Στήριξης του Επισκόπου.

Οι κάτοικοι της πόλεως της Πάφου αλλά και ομάδα πιστών οι οποίοι κατάγονται από την ομώνυμη Επαρχία, εκδηλώνουν την αγάπη τους στο πρόσωπο Επισκόπου Αμαθούντος κ Νικολάου και δηλώνουν απεριόριστη εμπιστοσύνη σε αυτόν, για την πλήρωση της χηρεύουσας Μητροπόλεως Πάφου. Τεκμηριώνουν μάλιστα την άποψή τους χρησιμοποιώντας δείγματα από την βιωτή του η οποία έχει να επιδείξει πρόσφορά στον άνθρωπο.

«Τα νέα ζευγάρια έχουν πολύ ανάγκη από σωστό πνευματικό», όπως αναφέρεται στο σχετικό βίντεο. «Πιστεύαμε ότι θα έχει να δώσει πάρα πολλά για την Ιερά Μητρόπολη Πάφου», υπογραμμίζεται.

«Ένας άλλος ένας λόγος που τον θέλουμε στην Πάφο είναι να μπορέσουμε να διδάξουμε τον Χριστό στα παιδιά μας», επισημαίνεται.

Σημειώνεται ότι για τις 19 Φεβρουαρίου έχουν προγραμματιστεί οι εκλογές για την ανάδειξη τριπροσώπου για την Ιερά Μητρόπολη Πάφου σε διαδοχή του από Πάφου Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Γεωργίου.

Διαβάστε ακόμη:

Απάντηση στην ερώτηση γιατί καταλληλότερος για τη Μητρόπολη Πάφου ο Αμαθούντος Νικόλαος

Εισφορές για το συσσίτιο των απόρων ζήτησε ο Επίσκοπος Αμαθούντος Νικόλαος για τα ονομαστήριά του

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων