25/02/2023 25/02/2023 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος παρεβρέθηκε στα εγκαίνια του Μνημείου για τους Ασσιώτες Αγνοούμενους στον Δήμο Ύψωνα την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023. Πριν από τα εγκαινία ο Θεοφιλέστατος τέλεσε Αγιασμό και Δέηση για ανεύρευση των Αγνοουμένων. Τα εγκαίνια του Μνημείου τέλεσαν ο Υπουργός Μεταφορών κ. Γιάννης Καρούσος και ο Δήμαρχος Ύψωνα κ. Παντελής Γεωργίου....
25 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2023 - 16:26

Ο Επίσκοπος Αμαθούντος στα εγκαίνια Μνημείου Ασσιωτών Αγνοουμένων

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Αμαθούντος στα εγκαίνια Μνημείου Ασσιωτών Αγνοουμένων

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος παρεβρέθηκε στα εγκαίνια του Μνημείου για τους Ασσιώτες Αγνοούμενους στον Δήμο Ύψωνα την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023.

Πριν από τα εγκαινία ο Θεοφιλέστατος τέλεσε Αγιασμό και Δέηση για ανεύρευση των Αγνοουμένων.

Τα εγκαίνια του Μνημείου τέλεσαν ο Υπουργός Μεταφορών κ. Γιάννης Καρούσος και ο Δήμαρχος Ύψωνα κ. Παντελής Γεωργίου.

Το μνημείο είναι αφιερωμένο σε πέντε αγνοούμενους Ασσιώτες, οι οικογένειες των οποίων βρήκαν φιλοξενία στο Δήμο Ύψωνα τα δύσκολα χρόνια μετά την Τουρκική εισβολή. Πρόκειται για τους Κωστή Λεοντίου Κωστρίκκη, Δημήτρη Ανδρέα Μαρκάτζη, Παναή Τσιήτσιου, Γεώργιο Μιχαήλ Χατζηκουτσού και Αντώνιο Χριστάκη Χατζιαντώνη, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται αναγραμμένα στο μνημείο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων