26/03/2023 30/03/2023 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος μετέβη την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, παραμονή της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην κοινότητα της Λόφου, όπου χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού. Ανήμερα της εορτής μετέβη στα Κάτω Πολεμίδια όπου προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας...
26 Μαρτίου, 2023 - 20:12
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2023 - 0:09

Ο Επίσκοπος Αμαθούντος στη Λόφου και στα Κάτω Πολεμίδια για την διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Αμαθούντος στη Λόφου και στα Κάτω Πολεμίδια για την διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος μετέβη την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, παραμονή της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην κοινότητα της Λόφου, όπου χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού.

Ανήμερα της εορτής μετέβη στα Κάτω Πολεμίδια όπου προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας προέστη της πανηγυρικής Δοξολογίας επί της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Ακολούθως ο Θεοφιλέστατος παρακολούυθησε την παρέλαση μαζί με την Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Μαρίνα Χατζημανώλη και τον Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαϊδη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων