19/01/2023 19/01/2023 Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος τέλεσε τα εγκαίνια του νέου κτηρίου του Αστυνομικού Σταθμού Καλού Χωριού. Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθοδώρου και η λοιπή ηγεσία της Αστυνομίας, εκπρόσωπος του Αρχηγού του ΓΕΕΦ, άλλοι αξιωματούχοι και κάτοικοι της περιοχής...
19 Ιανουαρίου, 2023 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2023 - 16:50

O Λεμεσού Αθανάσιος εγκαινίασε το νέο κτήριο του Αστυνομικού Σταθμού Καλού Χωριού (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
O Λεμεσού Αθανάσιος εγκαινίασε το νέο κτήριο του Αστυνομικού Σταθμού Καλού Χωριού (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος τέλεσε τα εγκαίνια του νέου κτηρίου του Αστυνομικού Σταθμού Καλού Χωριού.

Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθοδώρου και η λοιπή ηγεσία της Αστυνομίας, εκπρόσωπος του Αρχηγού του ΓΕΕΦ, άλλοι αξιωματούχοι και κάτοικοι της περιοχής αστυνόμευσης του Σταθμού.

Σε σύντομο χαιρετισμό της, που αναγνώστηκε από την Διευθύντρια του Γραφείου της κ. Νίκη Σανταμά, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Στέφη Δράκου ανέφερε ότι με τη μεταστέγαση του Αστυνομικού Σταθμού Καλού Χωριού, κάναμε «ακόμη ένα βήμα στην ενίσχυση της αλυσίδας ασφάλειας στην περιοχή της ορεινής Λεμεσού. Τοποθετούμε ουσιαστικά σήμερα», συνέχισε, «ένα σημαντικό κρίκο, ο οποίος σε συνάρτηση με τα μέτρα, τις πολιτικές και τον σχεδιασμό του Υπουργείου μας, στοχεύει όχι μόνο στην αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων της δύναμης αλλά και στην (…) την οικοδόμηση ενός πιο ανθρώπινου προσώπου και μίας σταθερής σχέσης σεβασμού και εμπιστοσύνης ανάμεσα στην αστυνομία και την κοινωνία».

Από πλευράς του ο Αρχηγός Αστυνομίας, κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, στο δικό του χαιρετισμό, αφού αναφέρθηκε στον τεράστιο ρόλο, που διαδραματίζουν οι τοπικοί Αστυνομικοί Σταθμοί για την ενίσχυση του επιπέδου ασφάλειας και προστασίας των πολιτών. Ο κ. Παπαθεοδώρου δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει «την Πολιτεία και την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, που συνδράμουν τις προσπάθειες για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του Αστυνομικού Σώματος, καθώς και άλλους φορείς συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου.

Η μεταστέγαση του Αστυνομικού Σταθμού Καλού Χωριού στο νέο κτήριο, ολοκληρώθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2022, συμβάλλοντας από τη μια στην αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας των αστυνομικών, που υπηρετούν στον Σταθμό και από την άλλη στην περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το κοινό.

Ο Σταθμός του Καλού Χωριού αστυνομεύει μια μεγάλη εδαφική έκταση, που εκτείνεται σε μια έκταση 210 τετραγωνικών χιλιομέτρων βορειοανατολικά και δυτικά της Λεμεσού με συνολικό πληθυσμό περίπου 8,000 κατοίκων. Το νέο κτήριο του Αστυνομικού Σταθμού Καλού Χωριού βρίσκεται στη Λεωφόρο Κουμανδαρίας 49Α, στο Καλό Χωριό Λεμεσού. Το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με τον Σταθμό στα τηλέφωνα 25–805970 και 25–805971.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων