27/02/2023 27/02/2023 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε τον θείο Λόγο στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Παρεκκλησιάς, την Κυριακή της Τυρινής. Στον συγκεκριμένο Ιερό Ναό εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου πατρός Εφραίμ του Καντουνακιώτου και υπήρχε για προσκύνημα και ευλογία ιερό λείψανο του Αγίου.  Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος...
27 Φεβρουαρίου, 2023 - 8:53
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2023 - 8:59

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού για την Κυριακή της Τυρινής (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού για την Κυριακή της Τυρινής (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε τον θείο Λόγο στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Παρεκκλησιάς, την Κυριακή της Τυρινής.

Στον συγκεκριμένο Ιερό Ναό εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου πατρός Εφραίμ του Καντουνακιώτου και υπήρχε για προσκύνημα και ευλογία ιερό λείψανο του Αγίου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος τέλεσε την Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο Λόγο στον ιερό ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας Κάτω Πολεμιδιών.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων