30/11/2022 30/11/2022 Στην ιδιαίτερη σχέση την οποία έχει αναπτύξει με τους πρόσφυγες της Κύπρου ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος αναφέρεται με ένα σύντομο βίντεο η ομάδα “Φίλων Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανασίου”. Κατά τα χρόνια της Ποιμαντορίας του ο Πανιερώτατος δίνει βαρύτητα στην ανέγερση ναών και στην ανακαίνισή τους. Τα έργα αυτά  αντανακλούν το θερμό ενδιαφέρον του για τους...
30 Νοεμβρίου, 2022 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2022 - 11:09

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού και η σχέση του με τους πρόσφυγες

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού και η σχέση του με τους πρόσφυγες

Στην ιδιαίτερη σχέση την οποία έχει αναπτύξει με τους πρόσφυγες της Κύπρου ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος αναφέρεται με ένα σύντομο βίντεο η ομάδα “Φίλων Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανασίου”.

Κατά τα χρόνια της Ποιμαντορίας του ο Πανιερώτατος δίνει βαρύτητα στην ανέγερση ναών και στην ανακαίνισή τους. Τα έργα αυτά  αντανακλούν το θερμό ενδιαφέρον του για τους προσφυγικούς συνοικισμούς.

Δείτε πώς ήταν 6 ιεροί ναοί πριν και πώς είναι σήμερα μετά από τις παρεμβάσεις που δρομολόγησε ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων