04/04/2019 04/04/2019 Η Βυζαντινή Χορωδία Γερμασόγειας, μάς προσκαλεί σε Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής με Ύμνους της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και της Μεγάλης Εβδομάδος. Μετά την συναυλία θα ακολουθήσει επίκαιρη ομιλία από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού στον Ποταμό Γερμασόγειας. Την εκδήλωση...
04 Απριλίου, 2019 - 15:36

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού σε συναυλία Ύμνων στη Γερμασόγεια

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού σε συναυλία Ύμνων στη Γερμασόγεια

Η Βυζαντινή Χορωδία Γερμασόγειας, μάς προσκαλεί σε Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής με Ύμνους της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και της Μεγάλης Εβδομάδος.

Μετά την συναυλία θα ακολουθήσει επίκαιρη ομιλία από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού στον Ποταμό Γερμασόγειας.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Ιερός Ναός Προφήτου Ηλίου Ποταμού Γερμασόγειας και ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Γερμασόγειας. Την εκδήλωση στηρίζει ο Δήμος Γερμασόγειας. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα προσφερθεί κέρασμα στην έξοδο του Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων