15/08/2022 15/08/2022 Ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, ανήμερα της εορτής Κοιμήσεως της Θεοτόκου, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου του Αλαμάνου. Χθες χοροστάτησε της ακολουθίας του Εσπερινού στον ιερό ναό Αγίας Φύλας. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος χοροστάτησε του πανηγυρικού Εσπερινού στην κοινότητα της Τριμίκλινης, ενώ ανήμερα της εορτής λειτούργησε στον ιερό ναό...
15 Αυγούστου, 2022 - 13:25

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού στην Ι. Μονή Αγ. Γεωργίου του Αλαμάνου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού στην Ι. Μονή Αγ. Γεωργίου του Αλαμάνου

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, ανήμερα της εορτής Κοιμήσεως της Θεοτόκου, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου του Αλαμάνου. Χθες χοροστάτησε της ακολουθίας του Εσπερινού στον ιερό ναό Αγίας Φύλας.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος χοροστάτησε του πανηγυρικού Εσπερινού στην κοινότητα της Τριμίκλινης, ενώ ανήμερα της εορτής λειτούργησε στον ιερό ναό Παναγίας στην κοινότητα Πύργου.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων