ORTHODOXIA REAL TIME NEWS FEED:
Select Language
MENU
PERSONAL NEWS ALARM ΕΓΓΡΑΦΗ
06/06/2022 06/06/2022 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Παγκύπριος Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στο Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥΚΠΕΕ) στο Ακρωτήρι, την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 11:00 π.μ. Την όλη εκδήλωση διοργάνωσε το ΚΥΚΠΕΕ σε συνεργασία με το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος. Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Κέντρου Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, ενώ...
06 Ιουνίου, 2022 - 18:24
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2022 - 17:53

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού στον παγκύπριο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού στον παγκύπριο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

Το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης ιδρύθηκε το 2004 από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού στα πλαίσια του ποιμαντικού έργου και της όλης πνευματικής προσφοράς της με πρωτοβουλία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου.

Είναι ένα καινοτόμο περιβαλλοντικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό κέντρο της Κύπρου, το οποίο φιλοδοξεί να συμβάλει στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της Κύπρου, ιδιαίτερα δε της χερσονήσου του Ακρωτηρίου, υιοθετώντας και προωθώντας στρατηγικές στους τομείς της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, της περιβαλλοντικής έρευνας και της περιβαλλοντικής πληροφόρησης.

Το 2010 βραβεύτηκε με το Παγκύπριο Βραβείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και το 2016 με το Πανελλήνιο Βραβείο Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Οικόπολις για τη ραδιοφωνική εκπομπή «Περιβάλλον για όλους», που ακούγεται καθημερινά στο Κανάλι 6.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων
Τα σημαντικότερα νέα