07/02/2020 07/02/2020 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Ερήμη με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους πραγματοποιούνται οι πιο κάτω ακολουθίες: Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 8:00μ.μ. τελείται Ιερά Αγρυπνία για την απόδοση της Υπαπαντής και για τη μνήμη του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου. Η αγρυπνία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου. Το Σάββατο...
07 Φεβρουαρίου, 2020 - 20:28
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2020 - 20:14

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού στον πανηγυρίζοντα Άγιο Χαράλαμπο στην Ερήμη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού στον πανηγυρίζοντα Άγιο Χαράλαμπο στην Ερήμη

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Ερήμη με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους πραγματοποιούνται οι πιο κάτω ακολουθίες:

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 8:00μ.μ. τελείται Ιερά Αγρυπνία για την απόδοση της Υπαπαντής και για τη μνήμη του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου. Η αγρυπνία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου.

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 4:30μ.μ. θα τελεσθεί εσπερινός και οι χαιρετισμοί προς τον Άγιο Χαράλαμπο.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 5:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου.

Την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 5:30 θα τελεσθεί ο παρακλητικός κανόνας προς τον Άγιο Χαράλαμπο.

Ο ναός την Κυριακή και τη Δευτέρα θα είναι ανοικτός μέχρι τις 9:30 το βράδυ για προσκύνηση των Τιμίων Λειψάνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων