26/11/2022 26/11/2022 Υπό δυνατή βροχή εγκαινιάστηκε χθες, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λεμεσού “Αλφαμέγα Στάδιο”, παρουσία του Προέδρου της  Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, του προέδρου του  ΚΟΑ και πολλών εκπροσώπων του πολιτικού και αθλητικού χώρου. Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκοψε την κορδέλα του νέου...
26 Νοεμβρίου, 2022 - 11:09

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού τέλεσε τον Αγιασμό στο νέο Γήπεδο της Λεμεσού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού τέλεσε τον Αγιασμό στο νέο Γήπεδο της Λεμεσού

Υπό δυνατή βροχή εγκαινιάστηκε χθες, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λεμεσού “Αλφαμέγα Στάδιο”, παρουσία του Προέδρου της  Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, του προέδρου του  ΚΟΑ και πολλών εκπροσώπων του πολιτικού και αθλητικού χώρου.

Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκοψε την κορδέλα του νέου γηπέδου, όπου θα αγωνίζονται οι τρείς μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες της Λεμεσού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων