04/04/2024 04/04/2024 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος αύριο Παρασκευή 5 Απριλίου στις 7 μ.μ. θα χοροστατήσει στην ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Παναγίας Τριχερούσης. Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 7 Απριλίου το απόγευμα στις 6:30 ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει στον Κατανυχτικό εσπερινό στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής, και στην συνέχεια στις 7:30 μ.μ. θα...
04 Απριλίου, 2024 - 19:52
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2024 - 19:15

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού θα χοροστατήσει στην ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Παναγίας Τριχερούσης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού θα χοροστατήσει στην ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Παναγίας Τριχερούσης

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος αύριο Παρασκευή 5 Απριλίου στις 7 μ.μ. θα χοροστατήσει στην ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Παναγίας Τριχερούσης.

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 7 Απριλίου το απόγευμα στις 6:30 ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει στον Κατανυχτικό εσπερινό στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής, και στην συνέχεια στις 7:30 μ.μ. θα μιλήσει στην Κατηχητική του ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων