01/12/2023 01/12/2023 Την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.  Την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ιερατική σύναξη στο συνεδριακό κέντρο της Μητροπόλεως “Μητροπολίτης Λεμεσού Χρύσανθος Α'” με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας κ. Νικόλαο. Ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε διεξοδικά το θέμα “Πνευματική νοημοσύνη- Τεχνητή ευφυία”. Παρόντες στη σύναξη ήταν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ....
01 Δεκεμβρίου, 2023 - 8:48
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2023 - 8:56

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας στην Ιερατική Σύναξη της Μητρόπολης Λεμεσού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας στην Ιερατική Σύναξη της Μητρόπολης Λεμεσού

Την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος. 

Την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ιερατική σύναξη στο συνεδριακό κέντρο της Μητροπόλεως “Μητροπολίτης Λεμεσού Χρύσανθος Α'” με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας κ. Νικόλαο.

Ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε διεξοδικά το θέμα “Πνευματική νοημοσύνη- Τεχνητή ευφυία”. Παρόντες στη σύναξη ήταν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος.

Στη συνέχεια οι παριστάμενοι ιερείς είχαν την ευκαιρία να απευθύνουν ερωτήσεις προς τον Σεβασμιώτατο και να αναπτυχθεί γόνιμος διάλογος και ανταλλαγή απόψεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων