28/10/2020 28/10/2020 Ο Σύνδεσμος Αγωνιστών Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού (ΣΑΠΕΛ), την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, με την ευκαιρία της εορτής της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, πραγματοποίησε επετειακή εκδήλωση. Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, με το παράσημο του Συνδέσμου για την προσφορά του στην...
28 Οκτωβρίου, 2020 - 10:15

Ο ΣΑΠΕΛ τίμησε για την προσφορά του τον Μητρ. Λεμεσού

Διαδώστε:
Ο ΣΑΠΕΛ τίμησε για την προσφορά του τον Μητρ. Λεμεσού

Ο Σύνδεσμος Αγωνιστών Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού (ΣΑΠΕΛ), την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, με την ευκαιρία της εορτής της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, πραγματοποίησε επετειακή εκδήλωση.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, με το παράσημο του Συνδέσμου για την προσφορά του στην Ορθόδοξο Εκκλησία, στο Έθνος, στην Πατρίδα και στην κοινωνία της Κύπρου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λεμεσού και βουλευτές της επαρχίας Λεμεσού, ενώ παρουσιάστηκε σύντομο φιλμάκι και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων