14/12/2022 15/12/2022 Ενόψει των Αρχιεπισκοπικών εκλογών στην Εκκλησία της Κύπρου, ο γνωστός τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας εκφράζει δημόσια την υποστήριξη του προς την υποψηφιότητα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου. Στο σχετικό βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σελίδα «Φίλοι Μητροπολίτου Λεμεσού Αθανασίου», ο Κύπριος τραγουδιστής μιλάει για την προσωπικότητα και την επαφή του με το...
14 Δεκεμβρίου, 2022 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2022 - 2:52

Ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας μιλάει για τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας μιλάει για τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενόψει των Αρχιεπισκοπικών εκλογών στην Εκκλησία της Κύπρου, ο γνωστός τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας εκφράζει δημόσια την υποστήριξη του προς την υποψηφιότητα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου.

Στο σχετικό βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σελίδα «Φίλοι Μητροπολίτου Λεμεσού Αθανασίου», ο Κύπριος τραγουδιστής μιλάει για την προσωπικότητα και την επαφή του με το έργο του Πανιερωτάτου.

«Εμένα αυτή η επαφή μου με αυτό το έργο συνολικά, με γαληνεύει», αναφέρει χαρακτηριστικά και, μεταξύ άλλων, προσθέτει: «Παρά την μεγάλη του πορεία παραμένει απλός, προσιτός, και είναι μια αγκαλιά για τους ανθρώπους».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων