18/01/2021 18/01/2021 Απόσπασμα από ομιλία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου που έλαβε χώρα στις 3 Μαρτίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, όπως αυτό αναδημοσιεύεται απο τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως. “Οι προφητείες δεν ελέχθηκαν για να μας τρομοκρατούν και να μάς πανικοβάλλουν. Πολύ, δε, περισσότερο δεν ελέχθηκαν για να μάς κάνουν να πηγαίνουμε...
18 Ιανουαρίου, 2021 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2021 - 21:48

“Οι προφητείες δεν λέχθηκαν για να μας τρομοκρατούν”

Διαδώστε:
“Οι προφητείες δεν λέχθηκαν για να μας τρομοκρατούν”

Απόσπασμα από ομιλία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου που έλαβε χώρα στις 3 Μαρτίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, όπως αυτό αναδημοσιεύεται απο τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως. “Οι προφητείες δεν ελέχθηκαν για να μας τρομοκρατούν και να μάς πανικοβάλλουν. Πολύ, δε, περισσότερο δεν ελέχθηκαν για να μάς κάνουν να πηγαίνουμε να αγοράζουμε τρόφιμα να τα παίρνουμε σπίτι μας” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων