22/11/2022 22/11/2022 Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αποστόλου Ανδρέα Νεαπόλεως – Κωνσταντίας, ο Κοινοτάρχης και το Σωματείο «Ολυμπιάς» Νεαπόλεως καλούν σε Εκκλησιασμό τους πρόσφυγες του προαστίου της Λευκωσίας Νεαπόλεως, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ανδρέου,  την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022, το πρωί, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα (Συνοικισμός Στροβόλου ΙΙΙ), όπου θα τελεστεί ο Όρθρος και η...
22 Νοεμβρίου, 2022 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2022 - 20:54

Οι πρόσφυγες της Νεαπόλεως εορτάζουν τον Απόστολο Ανδρέα

Διαδώστε:
Οι πρόσφυγες της Νεαπόλεως εορτάζουν τον Απόστολο Ανδρέα

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αποστόλου Ανδρέα Νεαπόλεως – Κωνσταντίας, ο Κοινοτάρχης και το Σωματείο «Ολυμπιάς» Νεαπόλεως καλούν σε Εκκλησιασμό τους πρόσφυγες του προαστίου της Λευκωσίας Νεαπόλεως, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ανδρέου,  την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022, το πρωί, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα (Συνοικισμός Στροβόλου ΙΙΙ), όπου θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία. 

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τελεστούν μνημόσυνα των πεσόντων στις μάχες της τουρκοανταρσίας του 1964 και κατά τη διάρκεια της Τουρκικής εισβολής του 1974, καθώς και όσων απέθαναν πριν και μετά στην προσφυγιά.

Τον επιμνημόσυνο λόγο θα εκφωνήσει ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης.

Για πληροφορίες περί της εορτής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραμματέα της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Αποστόλου Ανδρέα, Συνοικισμός Στροβόλου ΙΙΙ, κ. Αλέξη Σιακόλα, τηλ. 99109489.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων