19/12/2022 19/12/2022 «Ο λαός ψήφισε και πλέον αναμένει να γίνει σεβαστή η ψήφος του», αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η Ομάδα Στήριξης Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου, η οποία ευχαριστεί τους 165.688 πιστούς που συμμετείχαν στις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές. Σημειώνει ότι το ποσοστό 35,68% που πήρε ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος είναι μια αδιαμφισβήτητη πρωτιά και ένα ξεκάθαρο μήνυμα. «Ο λαός...
19 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:05
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2022 - 22:28

Ομάδα Στήριξης Μητροπολίτη Λεμεσού: «Να γίνει σεβαστή η ψήφος του λαού»

Διαδώστε:
Ομάδα Στήριξης Μητροπολίτη Λεμεσού: «Να γίνει σεβαστή η ψήφος του λαού»

«Ο λαός ψήφισε και πλέον αναμένει να γίνει σεβαστή η ψήφος του», αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η Ομάδα Στήριξης Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου, η οποία ευχαριστεί τους 165.688 πιστούς που συμμετείχαν στις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές.

Σημειώνει ότι το ποσοστό 35,68% που πήρε ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος είναι μια αδιαμφισβήτητη πρωτιά και ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

«Ο λαός ψήφισε και πλέον αναμένει να γίνει σεβαστή η ψήφος του. Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου έγινε μια αρχή. Τώρα η Ιερά Σύνοδος έχει χρέος να κάνει τη συνέχεια και να ενώσει την Εκκλησία μας υπό τη σκέπη του νέου Αρχιεπισκόπου», καταλήγει η Ομάδα Στήριξης Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου, στην ανακοίνωση της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η Ομάδα Στήριξης Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου ευχαριστεί τους 165.688 πιστούς που συμμετείχαν στις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές.

Το 35.68% του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου είναι μια αδιαμφισβήτητη πρωτιά και ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ο λαός ψήφισε και πλέον αναμένει να γίνει σεβαστή η ψήφος του.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου έγινε μια αρχή. Τώρα η Ιερά Σύνοδος έχει χρέος να κάνει τη συνέχεια και να ενώσει την Εκκλησία μας υπό τη σκέπη του νέου Αρχιεπισκόπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων