15/05/2023 15/05/2023 Με παιδικά χαμόγελα, χαρούμενες φωνές, παιχνίδια, τραγούδια και χορούς γέμισε ο Δημόσιος Κήπος Λεμεσού από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα στο Παιδικό Πανηγύρι  Χαράς και  Αγάπης που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού. Η προσέλευση μικρών και μεγάλων στο παιδικό πανηγύρι χθες την Κυριακή 14 Μαϊου 2023, ήταν αθρόα. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να...
15 Μαΐου, 2023 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2023 - 13:29

Παιδικό Πανηγύρι Χαράς και Αγάπης από τη Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Παιδικό Πανηγύρι Χαράς και Αγάπης από τη Μητρόπολη Λεμεσού

Με παιδικά χαμόγελα, χαρούμενες φωνές, παιχνίδια, τραγούδια και χορούς γέμισε ο Δημόσιος Κήπος Λεμεσού από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα στο Παιδικό Πανηγύρι  Χαράς και  Αγάπης που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.

Η προσέλευση μικρών και μεγάλων στο παιδικό πανηγύρι χθες την Κυριακή 14 Μαϊου 2023, ήταν αθρόα. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν στην παιχνιδούπολη, στα φουσκωτά και στα διάφορα άλλα παιχνίδια.

Την όλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, οι οποίοι περιηγήθηκαν στα διάφορα περίπτερα του πανηγυριού και συνομίλησαν με τα παιδιά. Επίσης παρέστη ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης και άλλοι επίσημοι.

Κατά τη διάρκεια του πανηγυριού παρουσιάστηκε μουσικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων των ενοριών της Μητροπόλεως και από διάφορα οργανωμένα σύνολα της πόλεώς μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων