09/05/2022 09/05/2022 Με παιδικά χαμόγελα, χαρούμενες φωνές, παιχνίδια, τραγούδια και χορούς γέμισε ο Δημόσιος Κήπος Λεμεσού την Κυριακή, 8 Μαΐου, από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Εκεί πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι χαράς και αγάπης των Κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, μια εκδήλωση η οποία έχει καταστεί θεσμός για την πόλη. Φέτος, η προσέλευση μικρών και μεγάλων...
09 Μαΐου, 2022 - 19:41
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2022 - 18:57

Παιδικό πανηγύρι χαράς και αγάπης της Μητροπόλεως Λεμεσού

Διαδώστε:
Παιδικό πανηγύρι χαράς και αγάπης της Μητροπόλεως Λεμεσού

Με παιδικά χαμόγελα, χαρούμενες φωνές, παιχνίδια, τραγούδια και χορούς γέμισε ο Δημόσιος Κήπος Λεμεσού την Κυριακή, 8 Μαΐου, από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Εκεί πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι χαράς και αγάπης των Κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, μια εκδήλωση η οποία έχει καταστεί θεσμός για την πόλη. Φέτος, η προσέλευση μικρών και μεγάλων στο παιδικό πανηγύρι ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Την όλη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, ο οποίος συνομίλησε με τα παιδιά και απηύθυνε τον πατρικό του λόγο. Επίσης παρέστη ο έντιμος Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης και άλλοι επίσημοι.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν στην παιχνιδούπολη, στα φουσκωτά και στα διάφορα άλλα παιχνίδια, να απολαύσουν τη βόλτα τους με το τρενάκι και να ζωγραφίσουν το δικό τους σχέδιο.

Κατά τη διάρκεια του πανηγυριού παρουσιάστηκε μουσικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων των ενοριών της Μητροπόλεως και από διάφορα οργανωμένα σύνολα της Λεμεσού.

Για περισσότερες φωτογραφίες κάντε κλικ εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων