20/03/2020 20/03/2020 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας με την ευκαιρία της εορτής του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου την Τρίτη 24 Μαρτίου στις 5:30 μμ, θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου. Την Τετάρτη 25 Μαρτίου το πρωί θα τελεσθεί ο όρθρος και η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου...
20 Μαρτίου, 2020 - 22:50
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2020 - 22:37

Πανηγυρικά ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στην Αγία Νάπα

Διαδώστε:
Πανηγυρικά ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στην Αγία Νάπα

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας με την ευκαιρία της εορτής του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου την Τρίτη 24 Μαρτίου στις 5:30 μμ, θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου.

Την Τετάρτη 25 Μαρτίου το πρωί θα τελεσθεί ο όρθρος και η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος θα προστεί της Πανηγυρικής Δοξολογίας για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων