18/06/2022 18/06/2022 Πανηγυρική αγρυπνία τελέστηκε στα ερείπια της Βασιλικής του Αγίου Τύχωνα στην αρχαία Αμαθούντα, κατά την οποία εορτάστηκαν ο Άγιος Τύχων και πάντες οι Άγιοι Ιεράρχες της Επισκοπής Αμαθούντος, το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουνίου. Της ιεράς και κατανυκτικής αγρυπνίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος συλλειτουργούντων του Πρωτοσυγκέλου της μητροπόλεως μας Αρχ. Ισαάκ και...
18 Ιουνίου, 2022 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2022 - 15:58

Πανηγυρική Αγρυπνία στην Αρχαία Αμαθούντα

Διαδώστε:
Πανηγυρική Αγρυπνία στην Αρχαία Αμαθούντα

Πανηγυρική αγρυπνία τελέστηκε στα ερείπια της Βασιλικής του Αγίου Τύχωνα στην αρχαία Αμαθούντα, κατά την οποία εορτάστηκαν ο Άγιος Τύχων και πάντες οι Άγιοι Ιεράρχες της Επισκοπής Αμαθούντος, το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουνίου.

Της ιεράς και κατανυκτικής αγρυπνίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος συλλειτουργούντων του Πρωτοσυγκέλου της μητροπόλεως μας Αρχ. Ισαάκ και άλλων ιερέων.

Τους ψαλμούς απέδωσε θαυμάσια η χορωδία της Μητροπόλεώς Λεμεσού, Ρωμανός ο Μελωδός, υπό τη διεύθυνση του π. Νικολάου Λυμπουρίδη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων