22/02/2024 26/02/2024 Ο Καθηγούμενος της Ιερά Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου στις 7:30 μ.μ., στο κέντρο Trikkis Palace απέναντι από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου του Αλαμάνου θα πραγματοποιήσει πνευματική ομιλία. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας θα γίνει και η παρουσίαση των δύο νέων βιβλίων του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου. Είσοδος μετά...
22 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:38
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2024 - 17:29

Πνευματική ομιλία Γέροντα Εφραίμ και παρουσίαση δύο νέων βιβλίων του Μητροπολίτη Λεμεσού

Διαδώστε:
Πνευματική ομιλία Γέροντα Εφραίμ και παρουσίαση δύο νέων βιβλίων του Μητροπολίτη Λεμεσού

Ο Καθηγούμενος της Ιερά Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου στις 7:30 μ.μ., στο κέντρο Trikkis Palace απέναντι από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου του Αλαμάνου θα πραγματοποιήσει πνευματική ομιλία.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας θα γίνει και η παρουσίαση των δύο νέων βιβλίων του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου.

Είσοδος μετά φαγητού και ποτού 15 ευρώ.

Εισιτήρια διατίθενται σε όλες τις ενορίες και στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, στο βιβλιοπωλείο Σήμαντρο και στην Καφετέρια Διέξοδο.

Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων