14/01/2022 14/01/2022 Από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώθηκε ότι τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ., θα τελεσθεί στο Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής ο Εσπερινός της εορτής του Αγίου Αθανασίου του μεγάλου Αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού...
14 Ιανουαρίου, 2022 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2022 - 15:18

Πώς θα εορτασθούν τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Λεμεσού

Διαδώστε:
Πώς θα εορτασθούν τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Λεμεσού

Από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώθηκε ότι τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ., θα τελεσθεί στο Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής ο Εσπερινός της εορτής του Αγίου Αθανασίου του μεγάλου Αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.

Ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας η οποία θα τελεσθεί την επομένη ημέρα Τρίτη 18 Ιανουαρίου το πρωί.

Ο Πανιερώτατος θα δεχθεί ευχές για τα ονομαστήριά του από το παριστάμενο εκκλησίασμα μόνο μετά το πέρας των ιερών ακολουθιών εντός του ναού. Λόγω των υφιστάμενων περιοριστικών μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας, δεν θα δεχθεί ευχές στο επισκοπείο της Μητροπόλεως κατά τη διάρκεια της ημέρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων