14/01/2023 15/01/2023 Από τον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής ανακοινώνεται ότι με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αθανασίου του μεγάλου Αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας την Τρίτη 17 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ., θα τελεσθεί ο Εσπερινός χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη κ. Αθανασίου. Την επομένη Τετάρτη 18 Ιανουαρίου το πρωί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος θα προεξάρχει της Θείας...
14 Ιανουαρίου, 2023 - 18:56
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2023 - 5:52

Πώς θα εορταστούν τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Λεμεσού

Διαδώστε:
Πώς θα εορταστούν τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Λεμεσού

Από τον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής ανακοινώνεται ότι με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αθανασίου του μεγάλου Αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας την Τρίτη 17 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ., θα τελεσθεί ο Εσπερινός χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη κ. Αθανασίου.

Την επομένη Τετάρτη 18 Ιανουαρίου το πρωί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας για την ονομαστική του εορτή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων