17/09/2022 17/09/2022 Η ακολουθία των εγκαινίων του Ιερού Ναού Αντίπα στο Πεντάκωμο Λεμεσού θα τελεστεί από τον Θεοφιλέστατο Χωρεπίσκοπο Αμαθούντος κ. Νικόλαο την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 19.30. Η Οδοντιατρική Επιτροπή Ανέγερσης του Ιερού Ναού ανακοίνωσε την ολοκλήρωση και την παράδοση του έργου από τον εργολάβο καθώς και την τέλεση των εγκαινίων και τον καθαγιασμό του Ναού....
17 Σεπτεμβρίου, 2022 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2022 - 16:22

Πρόγραμμα εγκαινών του ιερού Ναού Αγίου Αντίπα Πεντακώμου Λεμεσού

Διαδώστε:
Πρόγραμμα εγκαινών του ιερού Ναού Αγίου Αντίπα Πεντακώμου Λεμεσού

Η ακολουθία των εγκαινίων του Ιερού Ναού Αντίπα στο Πεντάκωμο Λεμεσού θα τελεστεί από τον Θεοφιλέστατο Χωρεπίσκοπο Αμαθούντος κ. Νικόλαο την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 19.30.

Η Οδοντιατρική Επιτροπή Ανέγερσης του Ιερού Ναού ανακοίνωσε την ολοκλήρωση και την παράδοση του έργου από τον εργολάβο καθώς και την τέλεση των εγκαινίων και τον καθαγιασμό του Ναού.

Εντός του Ναού υπάρχει μικρό παρεκκλήσιο αφιερωμένο σε όλους τους Αγίους Αναργύρους ιατρούς, καθώς και εικόνες του τέμπλου που απεικονίζουν Αγίους ιατρούς όπως τον Άγιο Παντελεήμονα, τον Άγιο Απόστολο και Ευαγγελιστή Λουκά τον ιατρό, και άλλους.

Όλη η ανακοίνωση: ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΙΠΑ (1)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων