18/12/2022 18/12/2022 Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε λίγο πριν τις 11 το πρωί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος στο εκλογικό κέντρο στον καθεδρικό ναό της Αγίας Νάπας. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι σήμερα είναι μία ημέρα γιορτής για την Εκκλησία της Κύπρου καθώς ο λαός καλείται να...
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2022 - 13:22

Ψήφισε ο Μητροπολίτης Λεμεσού – “Δεν έχω κανένα άγχος” δήλωσε

Διαδώστε:
Ψήφισε ο Μητροπολίτης Λεμεσού – “Δεν έχω κανένα άγχος” δήλωσε

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε λίγο πριν τις 11 το πρωί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος στο εκλογικό κέντρο στον καθεδρικό ναό της Αγίας Νάπας.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι σήμερα είναι μία ημέρα γιορτής για την Εκκλησία της Κύπρου καθώς ο λαός καλείται να αποφασίσει.

“Είναι μέρα γιορτής γιατί η Εκκλησία δίνει το δικαιώμα στον λαό να ψηφίσει για το Τριπρόσωπο. Είναι σημαντικό και χαρμόσυνο γεγονός. Ευχόμαστε να ψηφίσει ο κόσμος και να προσευχηθούμε να επιλέξει τον κατάλληλο για το αξίωμα του Αρχιεπισκόπου. Δεν έχω καμία αγωνία για την εκλογή” δήλωσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων