30/03/2019 30/03/2019 Για μια ακόμη χρονιά η Νεκταρία Καραντζή θα βρεθεί στην Κύπρο,  προσκεκλημένη της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού και της Επιτροπής Ανεγέρσεως του πρώτου Ιερού Ναού του Αγίου Πορφυριου του Καυσοκαλυβήτου στην Κύπρο. Τα εισιτήρια έχουν για μία ακομα φορά ήδη εξαντληθεί για τη συναυλία της διεθνούς φήμης υμνωδού του ιερού βυζαντινού και αρχέγονου παραδοσιακού μέλους:  “Ύμνοι και Θρήνοι για την Παναγία”, το Σάββατο,...
30 Μαρτίου, 2019 - 12:19

Σήμερα η συναυλία της Νεκταρίας Καραντζή στο Παττίχειο

Διαδώστε:
Σήμερα η συναυλία της Νεκταρίας Καραντζή στο Παττίχειο

Για μια ακόμη χρονιά η Νεκταρία Καραντζή θα βρεθεί στην Κύπρο,  προσκεκλημένη της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού και της Επιτροπής Ανεγέρσεως του πρώτου Ιερού Ναού του Αγίου Πορφυριου του Καυσοκαλυβήτου στην Κύπρο.

Τα εισιτήρια έχουν για μία ακομα φορά ήδη εξαντληθεί για τη συναυλία της διεθνούς φήμης υμνωδού του ιερού βυζαντινού και αρχέγονου παραδοσιακού μέλους:  “Ύμνοι και Θρήνοι για την Παναγία”, το Σάββατο, 30 Μαρτίου, στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού στις 20:00, καθώς το κοινό της Κύπρου ανταποκρίθηκε άμεσα με αθρόα προσέλευση. Θα υπάρξει λίστα αναμονής στην είσοδο για διάθεση εισιτηρίων μετά από ακυρώσεις, πριν τη συναυλία.

Στη συναυλία λαμβάνουν μέρος επίσης η νεανική χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού “Ανατολή”, υπό τη διεύθυνση τού π. Νικόλαου Λυμπουρίδη και η Ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσου, ενώ θα προλογίζει ο διεθνώς καταξιωμένος πιανίστας, συνθέτης και αρχιμουσικός Βασίλης Τσαμπρόπουλος.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Πορφυρίου Λεμεσού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων