13/12/2022 13/12/2022 Με επίσημη δήλωσή του στις 11 Δεκεμβρίου 2022, το Παγκύπριο Ορθόδοξο Πνευματικό Σωματείο «Άγιος Αρσένιος», εξέφρασε δημοσίως και επισήμως τη στήριξή του προς τον Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο στις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές. Στην ανακοίνωσή του, που υπογράφουν ο Πρόεδρος, η Γραμματέας και η Ταμίας του Σωματείου, εκθειάζονται τα διοικητικά και πνευματικά χαρίσματα του Μητροπολίτη Λεμεσού,...
13 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:39
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2022 - 22:39

Στηρίζει Λεμεσού Αθανάσιο το Παγκύπριο Ορθόδοξο Πνευματικό Σωματείο «Άγιος Αρσένιος»

Διαδώστε:
Στηρίζει Λεμεσού Αθανάσιο το Παγκύπριο Ορθόδοξο Πνευματικό Σωματείο «Άγιος Αρσένιος»

Με επίσημη δήλωσή του στις 11 Δεκεμβρίου 2022, το Παγκύπριο Ορθόδοξο Πνευματικό Σωματείο «Άγιος Αρσένιος», εξέφρασε δημοσίως και επισήμως τη στήριξή του προς τον Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο στις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές.

Στην ανακοίνωσή του, που υπογράφουν ο Πρόεδρος, η Γραμματέας και η Ταμίας του Σωματείου, εκθειάζονται τα διοικητικά και πνευματικά χαρίσματα του Μητροπολίτη Λεμεσού, τον οποίο χαρακτηρίζουν ως «ένα ακούραστο εργάτη του Θεού που επιτελεί έργα απαράμιλλης εμβέλειας προς δόξα Θεού.»

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων