16/09/2022 16/09/2022 Συνάντηση με τους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού είχε χθες ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος.  Ο Μητροπολίτης, στο πλαίσιο της ποιμαντικής του φροντίδας, πραγματοποίησε συνάντηση με τους νεαρούς ιερείς της μητροπολιτικής περιφέρειας και τις πρεσβυτέρες τους στο αρχονταρίκι της Μητροπόλεως. Ο Πανιερώτατος συζήτησε μαζί με τους ιερείς και τις πρεσβυτέρες τους εκκλησιολογικά, ποιμαντικά και οικογενειακά...
16 Σεπτεμβρίου, 2022 - 8:46
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2022 - 9:14

Συνάντηση με νέους ιερείς και τις πρεσβυτέρες τους είχε ο Μητροπολίτης Λεμεσού

Διαδώστε:
Συνάντηση με νέους ιερείς και τις πρεσβυτέρες τους είχε ο Μητροπολίτης Λεμεσού

Συνάντηση με τους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού είχε χθες ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος. 

Ο Μητροπολίτης, στο πλαίσιο της ποιμαντικής του φροντίδας, πραγματοποίησε συνάντηση με τους νεαρούς ιερείς της μητροπολιτικής περιφέρειας και τις πρεσβυτέρες τους στο αρχονταρίκι της Μητροπόλεως.

Ο Πανιερώτατος συζήτησε μαζί με τους ιερείς και τις πρεσβυτέρες τους εκκλησιολογικά, ποιμαντικά και οικογενειακά θέματα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεώς, Αρχιμανδρίτης Ισαάκ και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρεσβύτερος Στυλιανός Κωνσταντίνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων