06/01/2023 06/01/2023 Με λαμπρότητα η Λεμεσός γιόρτασε σήμερα τα Θεοφάνεια, με τη θεία λειτουργία και την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, στη θαλάσσια περιοχή του παλιού λιμανιού της πόλης. Της Θείας Λειτουργίας, στον Ιερό Ναό Αγίας Νάπας, προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος,  παρουσία βουλευτών και των τοπικών αρχών, ενώ ακολούθησε πορεία προς την αποβάθρα του παλιού...
06 Ιανουαρίου, 2023 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2023 - 21:05

Τα Άγια Θεοφάνεια στο παλιό Λιμάνι της Λεμεσού (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Τα Άγια Θεοφάνεια στο παλιό Λιμάνι της Λεμεσού (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα η Λεμεσός γιόρτασε σήμερα τα Θεοφάνεια, με τη θεία λειτουργία και την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, στη θαλάσσια περιοχή του παλιού λιμανιού της πόλης.

Της Θείας Λειτουργίας, στον Ιερό Ναό Αγίας Νάπας, προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος,  παρουσία βουλευτών και των τοπικών αρχών, ενώ ακολούθησε πορεία προς την αποβάθρα του παλιού λιμανιού, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Λεμεσού και υπό τη συνοδεία αγήματος της Εθνικής Φρουράς.

Έχοντας ως σύμμαχο τις καλές καιρικές συνθήκες, δεκάδες πολίτες βούτηξαν στη θάλασσα για να πιάσουν το Σταυρό και να λάβουν την ευλογία του Πανιεραωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων