22/11/2023 22/11/2023 Τη θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου τίμησε χθες η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.  Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, την Δευτέρα, χοροστάτησε της ακολουθίας του Εσπερινού στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσελεούσης κοινότητας Φοινικαρίων. Την Τρίτη το πρωί προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Σφαλαγγιώτισσας. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, την παραμονή...
22 Νοεμβρίου, 2023 - 10:02
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2023 - 10:22

Τα Εισόδια της Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Τα Εισόδια της Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Τη θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου τίμησε χθες η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, την Δευτέρα, χοροστάτησε της ακολουθίας του Εσπερινού στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσελεούσης κοινότητας Φοινικαρίων.

Την Τρίτη το πρωί προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Σφαλαγγιώτισσας.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, την παραμονή της εορτής χοροστάτησε στον πανηγυρίζοντα ναό της Παναγίας στον Αγρό. Ανήμερα της εορτής τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην κοινότητα Πραστειό Κελλακίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων