07/01/2020 07/01/2020 Με την δέουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια, εορτάσθηκε την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου στην Ιερά Μητρόπολή Λεμεσού, η Μεγάλη Δεσποτική Εορτή των Θεοφανείων. Ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και τέλεσε τον Μέγα Αγιασμό στον ιερό καθεδρικό ναό Αγίας Νάπας. Τον Ποιμενάρχη στην Θεία Λειτουργία πλαισίωσαν ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως π. Ισαάκ και ο...
07 Ιανουαρίου, 2020 - 12:24
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2020 - 12:26

Τα Θεοφάνεια στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Τα Θεοφάνεια στη Λεμεσό

Με την δέουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια, εορτάσθηκε την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου στην Ιερά Μητρόπολή Λεμεσού, η Μεγάλη Δεσποτική Εορτή των Θεοφανείων.

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και τέλεσε τον Μέγα Αγιασμό στον ιερό καθεδρικό ναό Αγίας Νάπας.

Τον Ποιμενάρχη στην Θεία Λειτουργία πλαισίωσαν ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως π. Ισαάκ και ο πρωτοδιάκονος π. Σπυρίδων.

Παρέστη πλήθος πιστών και σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της πόλεως, παρών ήταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως κ. Γιώργος Σαββίδης.

Ο Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος τέλεσε την Θεία λειτουργία και την ακολουθία του Μέγα Αγιασμού στον ιερό ναό Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων