08/11/2020 08/11/2020 Στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως σήμερα Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 6:00μ.μ., θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Νεκταρίου χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου. Αύριο Δευτέρα 9 Νοεμβρίου το πρωί θα τελεσθεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος...
08 Νοεμβρίου, 2020 - 13:29
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2020 - 13:14

Τεμάχιο Τιμίου Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου προς προσκύνηση στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Τεμάχιο Τιμίου Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου προς προσκύνηση στη Λεμεσό

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως σήμερα Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 6:00μ.μ., θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Νεκταρίου χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου. Αύριο Δευτέρα 9 Νοεμβρίου το πρωί θα τελεσθεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 6:00 θα ψαλεί η Παράκληση προς τον Άγιο Νεκτάριο. Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα εκτίθεται προς προσκύνηση τεμάχιο εκ των Τιμίων Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου.

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Παϊσίου του Αγιορείτου και Αρσενίου του Καππαδόκου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αρσενίου αύριο Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 5:30μ.μ., θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου κ. Αθανασίου. Μετά το πέρας του Εσπερινού θα γίνει Λιτανεία πέριξ του Ναού. Την επομένη Τρίτη 10 Νοεμβρίου το πρωί θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 6:00μ.μ., θα ψαλεί η Παράκληση του Αγίου Αρσενίου. Κατά τη διάρκεια των εορταστικών ακολουθιών θα εκτίθενται προς προσκύνηση τεμάχιο από τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Αρσενίου και κειμήλια του Αγίου Παϊσίου. Επίσης την Τρίτη 10 Νοεμβρίου από τις 6:30 μ.μ. μέχρι της 8:30μ.μ.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Δήμο Αγίου Αθανασίου ανακοινώνεται ότι με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στις 5:30 μ.μ, θα τελεσθεί πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου και την επομένη Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 4:30 μ.μ. θα τελεσθεί ιερά παράκληση πρός τον Άγιο Μηνά. Καθ’ολη τη διάρκεια των ιερών ακολουθιών θα εκτίθεται πρός προσκύνηση τεμάχιο λειψάνου του Αγίου.

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Κάτω Πολεμιδιών κάθε Πέμπτη στις 4:30μ.μ. θα τελείται Παράκληση προς την Αγία Αναστασία την Φαρμακολύτρια. Επίσης για όλο το μήνα Νοέμβριο κάθε Παρασκευή πρωί στις 5:45 μέχρι τις 7:15π.μ. θα τελείται Θεία Λειτουργία προς εξυπηρέτηση των εργαζομένων, μαθητών, και φοιτητών .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων