30/05/2019 30/05/2019 Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεώς Λεμεσού και της Φιλοπτώχου Αδελφότητος της Μητροπόλεως. Η εκδήλωση φέτος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 28 Μαϊου, στο Κηποθέατρο Λεμεσού “Μάριος Τόκας” και είχε ως γενικό τίτλο “Θαλασσοφίλητη μου γη Κύπρος, Αιγαίο, Κωνσταντινούπολη”. Η εκδήλωση άρχισε με σύντομους χαιρετισμούς από τον Πρωτοσύγκελο και πρόεδρο...
30 Μαΐου, 2019 - 12:51

“Θαλασσοφίλητη μου γη Κύπρος, Αιγαίο, Κωνσταντινούπολη”

Διαδώστε:
“Θαλασσοφίλητη μου γη Κύπρος, Αιγαίο, Κωνσταντινούπολη”

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεώς Λεμεσού και της Φιλοπτώχου Αδελφότητος της Μητροπόλεως. Η εκδήλωση φέτος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 28 Μαϊου, στο Κηποθέατρο Λεμεσού “Μάριος Τόκας” και είχε ως γενικό τίτλο “Θαλασσοφίλητη μου γη Κύπρος, Αιγαίο, Κωνσταντινούπολη”.

Η εκδήλωση άρχισε με σύντομους χαιρετισμούς από τον Πρωτοσύγκελο και πρόεδρο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας της Μητροπόλεώς, Αρχιμ. Ισαάκ, από τον έντιμο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Χαμπιαούρη και από τον Αντιδήμαρχο της πόλεως μας κ. Νίκο Σύκα.

Στη συνέχεια ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακά τραγούδια εμπνευσμένα από την παράδοση της Κύπρου, του Αιγαίου και της Κωνσταντινούπολης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η βυζαντινή χορωδία της Μητροπόλεως «Ρωμανός ο Μελωδός», η Παραδοσιακή χορωδία «Ανατολή», και το Μουσικό Σχήμα της Μητροπόλεως Λεμεσού υπό τη διεύθυνση του Πρωτ. Νικόλαου Λυμπουρίδη. Την επιμέλεια των σκηνικών και τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Αρχιμ. Χρυσόστομος και την γενική επιμέλεια της όλης εκδήλωσης ο Αρχιμ. Ισαάκ.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, ο έντιμος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Χαμπιαούρης, ο Αντιδήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Σύκας, Βουλευτές, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ιερείς και πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων