28/05/2020 28/05/2020 Από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνεται ότι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία για τους τελειοφοίτους μαθητές. Η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί κατά την διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 11:30 μ.μ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής. Η Ιερά Αγρυπνία θα αρχίσει στις 8:30μ.μ., με τον...
28 Μαΐου, 2020 - 15:53
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2020 - 15:05

Θεία Λειτουργία για τους τελειόφοιτους μαθητές στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία για τους τελειόφοιτους μαθητές στη Λεμεσό

Από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνεται ότι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία για τους τελειοφοίτους μαθητές. Η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί κατά την διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 11:30 μ.μ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής. Η Ιερά Αγρυπνία θα αρχίσει στις 8:30μ.μ., με τον Εσπερινό και την Ακολουθία του Όρθρου. Της Θείας Λειτουργίας θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Σε όλους του τελειόφοιτους θα δοθεί από τον Σεβασμιώτατο αναμνηστικό δώρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων