26/11/2022 26/11/2022 Σήμερα το μεσημέρι , σύμφωνα με την επίσημη σελίδα: «Φίλοι Μητροπολίτου Λεμεσού Αθανασίου – Friends of Metropolitan Athanasios» ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό. Από την ίδια στιγμή που έλαβε γνώση για τα αποτελέσματα της εξέτασης, παραμένει υπό περιορισμό εφαρμόζοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα. Ο Μητροπολίτης Λεμεσού, σύμφωνα πάντα με την ίδια...
26 Νοεμβρίου, 2022 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2022 - 20:04

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Λεμεσού

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Λεμεσού

Σήμερα το μεσημέρι , σύμφωνα με την επίσημη σελίδα: «Φίλοι Μητροπολίτου Λεμεσού Αθανασίου – Friends of Metropolitan Athanasios» ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό.

Από την ίδια στιγμή που έλαβε γνώση για τα αποτελέσματα της εξέτασης, παραμένει υπό περιορισμό εφαρμόζοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα.

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, είναι καλά στην υγεία του και θα επανέλθει στα καθήκοντά του όταν το αποτέλεσμα βγει αρνητικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων