23/03/2021 23/03/2021 Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ιερά Μητροπόλεως. Ο Πανιερώτατος υποβλήθηκε τη Τρίτη 23 Μαρτίου, μέσα στο πλαίσιο των προληπτικών, καθιερωμένων, εβδομαδιαίων ελέγχων που υποβαλλόταν για τον κορωνοιό, σε μοριακό έλεγχο PCR που και εντοπίστηκε θετικός στον ιο. Ο Μητροπολίτης τέθηκε ήδη σε αυτοπεριορισμό. Οι στενές...
23 Μαρτίου, 2021 - 20:59
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2021 - 21:55

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Λεμεσού

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Λεμεσού

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ιερά Μητροπόλεως.

Ο Πανιερώτατος υποβλήθηκε τη Τρίτη 23 Μαρτίου, μέσα στο πλαίσιο των προληπτικών, καθιερωμένων, εβδομαδιαίων ελέγχων που υποβαλλόταν για τον κορωνοιό, σε μοριακό έλεγχο PCR που και εντοπίστηκε θετικός στον ιο.

Ο Μητροπολίτης τέθηκε ήδη σε αυτοπεριορισμό. Οι στενές επαφές του κληρικοί και λαϊκοί που υπηρετούν στη Μητρόπολη Λεμεσού έχουν ενημερωθεί και υπεβλήθηκαν σε εξετάσεις με αρνητικό αποτέλεσμα.

Από την πρώτη στιγμή ακολουθήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και έγινε απολύμανση των χώρων.

“Η κατάσταση της υγείας του Πανιερωτάτου εξελίσσεται μέχρι στιγμής ομαλά” καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων