22/07/2019 22/07/2019 Στις 20 Ιουλίου η Εκκλησία μνημονεύει και εορτάζει τον Προφήτη Ηλία, ο οποίος κατέχει ξεχωριστή θέση ανάμεσα στη χορεία των προφητών. Την παραμονή της εορτής ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον ιερό ναό Προφήτη Ηλιού στο χωριό Συκόπετρας ενώ, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος χοροστάτησε κατά την ακολουθία...
22 Ιουλίου, 2019 - 9:49

Τίμησαν τον Προφήτη Ηλία στην Ι.Μ. Λεμεσού

Διαδώστε:
Τίμησαν τον Προφήτη Ηλία στην Ι.Μ. Λεμεσού

Στις 20 Ιουλίου η Εκκλησία μνημονεύει και εορτάζει τον Προφήτη Ηλία, ο οποίος κατέχει ξεχωριστή θέση ανάμεσα στη χορεία των προφητών.

Την παραμονή της εορτής ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον ιερό ναό Προφήτη Ηλιού στο χωριό Συκόπετρας ενώ, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού στον ιερό ναό Προφήτη Ηλιού στο ποταμό Γερμασόγειας.

Ανήμερα της εορτής ο Πανιερώτατος λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον ιερό ναό Προφήτη Ηλιού ποταμού Γερμασόγειας ενώ, ο Θεοφιλέστατος λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Προφήτη Ηλιού στην ομώνυμη κοινότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων