25/05/2020 25/05/2020 Στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μονοβόλικου λειτούργησε και κήρυξε το Θείο Λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος την Κυριακή 24 Μαΐου 2020, του Τυφλού, όπου εορτάστηκε και η μνήμη της Οσίας Ματρώνας της Ρωσίδος της Αομμάτου και Θαυματουργού εκ μεταθέσεως. Πρίν την Απόλυση ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε αναγνώστη τον Παναγιώτη Μακρίδη, ο οποίος διακονεί...
25 Μαΐου, 2020 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2020 - 10:32

Τιμήθηκε η Οσία Ματρώνα την Κυριακή του Τυφλού

Διαδώστε:
Τιμήθηκε η Οσία Ματρώνα την Κυριακή του Τυφλού

Στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μονοβόλικου λειτούργησε και κήρυξε το Θείο Λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος την Κυριακή 24 Μαΐου 2020, του Τυφλού, όπου εορτάστηκε και η μνήμη της Οσίας Ματρώνας της Ρωσίδος της Αομμάτου και Θαυματουργού εκ μεταθέσεως.

Πρίν την Απόλυση ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε αναγνώστη τον Παναγιώτη Μακρίδη, ο οποίος διακονεί στο Ιερό Βήμα. Επιπλέον ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος λειτούργησε και κήρυξε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κάτω Πολεμιδιών, όπου εορτάστηκε η ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου, επίσης εκ μεταθέσεως λόγω των μέτρων που ήταν σε ισχύ λόγω κορωνοϊού.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων