07/02/2019 07/02/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει την έλευση του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Ματρώνας της Ρωσίδος της Αόμματου και Θαυματουργού από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας. Η επίσημη υποδοχή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 8:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μονοβόλικου από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα. Στη...
07 Φεβρουαρίου, 2019 - 16:44

Το Ιερό Λείψανο της Αγ. Ματρώνας της Ρωσίδος στην Ι.Μ. Λεμεσού

Διαδώστε:
Το Ιερό Λείψανο της Αγ. Ματρώνας της Ρωσίδος στην Ι.Μ. Λεμεσού

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει την έλευση του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Ματρώνας της Ρωσίδος της Αόμματου και Θαυματουργού από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας. Η επίσημη υποδοχή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 8:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μονοβόλικου από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πανηγυρική αρχιερατική αγρυπνία. Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου θα τελεστεί αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βόστρων κ. Τιμοθέου. Το ιερό λείψανο της Αγίας θα παραμείνει στο ναό για προσκύνηση μέχρι την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, οπότε και θα αναχωρήσει. Κατά το διάστημα της παραμονής του ιερού λειψάνου θα τελούνται ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει κυκλοφορήσει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων