03/04/2024 03/04/2024 Με την ευκαιρία της επετείου της ενάρξεως του Απελευθερωτικού Αγώνα Ε.Ο.Κ.Α 1955-59 την Δευτέρα 1η Απριλίου τελέστηκε Πανηγυρική Δοξολογία, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λεμεσού. Της Δοξολογίας προΐστατο ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος. Παρόντες ήταν ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξης Βαφεάδης, ο Δήμαρχος της Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαϊδης, πολιτειακοί άρχοντες, βουλευτές,...
03 Απριλίου, 2024 - 10:54

Τρισάγιο στον τάφο του Γεωργίου Γρίβα Διγενή τέλεσε ο Επίσκοπος Αμαθούντος Νικόλαος

Διαδώστε:
Τρισάγιο στον τάφο του Γεωργίου Γρίβα Διγενή τέλεσε ο Επίσκοπος Αμαθούντος Νικόλαος

Με την ευκαιρία της επετείου της ενάρξεως του Απελευθερωτικού Αγώνα Ε.Ο.Κ.Α 1955-59 την Δευτέρα 1η Απριλίου τελέστηκε Πανηγυρική Δοξολογία, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λεμεσού.

Της Δοξολογίας προΐστατο ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος.

Παρόντες ήταν ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξης Βαφεάδης, ο Δήμαρχος της Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαϊδης, πολιτειακοί άρχοντες, βουλευτές, εκπρόσωποι του Στρατού και της Αστυνομίας. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο ιατρός Δρ. Γιάγκος Παπαδόπουλος.

Ακολούθησε πορεία προς το κρησφύγετο και τον τάφο του στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή όπου τελέστηκε Τρισάγιο και κατατέθηκαν στεφάνια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος: “Να θυμηθούμε τα κατορθώματα των προγόνων μας” – Παγκύπρια τιμή στην Εθνική Επέτειο της 1ης Απριλίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων