30/01/2024 30/01/2024 Το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, ημέρα μνήμης της ανακομιδής των τιμίων λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προεξήρχε της θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσολοφίτισσας στην κοινότητα Λόφου. Μαζί με τον Πανιερώτατο συλλειτούργησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, ιερείς και διακόνοι. Κατά τη διάρκεια της θείας Λειτουργίας ο...
30 Ιανουαρίου, 2024 - 11:14

Χειροτονία Διακόνου στη Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Χειροτονία Διακόνου στη Μητρόπολη Λεμεσού

Το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, ημέρα μνήμης της ανακομιδής των τιμίων λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προεξήρχε της θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσολοφίτισσας στην κοινότητα Λόφου. Μαζί με τον Πανιερώτατο συλλειτούργησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, ιερείς και διακόνοι.

Κατά τη διάρκεια της θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος χειροτόνησε εις Διάκονο τον κ. Φώτιο Χριστοφόρου. Πλήθος κόσμου, χωριανοί, συγγενείς και φίλοι κατέκλυσαν από νωρίς τον ναό για να προσευχηθούν για τον νέο διάκονο και να μετέχουν της χαράς του.

Ο νέος Διάκονος είναι έγγαμος και Θεολόγος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων