03/10/2023 03/10/2023 Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου τελέστηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ιερό μητροπολιτικό ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής στη Λεμεσό. Της θείας Μυσταγωγίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος συμπαραστατούμενος από τον πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτη Ισαάκ και από ιερείς της Μητροπόλεως. Μετά την Μεγάλη Είσοδο, ο Θεοφιλέστατος τέλεσε την εις πρεσβύτερο χειροτονία του π. Ιωάννου...
03 Οκτωβρίου, 2023 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2023 - 15:01

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου τελέστηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ιερό μητροπολιτικό ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής στη Λεμεσό.

Της θείας Μυσταγωγίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος συμπαραστατούμενος από τον πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτη Ισαάκ και από ιερείς της Μητροπόλεως. Μετά την Μεγάλη Είσοδο, ο Θεοφιλέστατος τέλεσε την εις πρεσβύτερο χειροτονία του π. Ιωάννου Χριστοδουλίδη.

Ο π. Ιωάννης είναι έγγαμος και έχει ένα παιδί. Θα διακονήσει στον ιερό ναό Αγίας Ζώνης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων