25/12/2022 25/12/2022 Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε η εορτή της Γεννήσεως του Χριστού στους ναούς και τις Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού. Επίκεντρο του εορτασμού της Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων ήταν ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής, όπου προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος πλαισιωμένος από τους Πανοσιολογιώτατους...
25 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:26
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2022 - 18:59

Χριστούγεννα στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε η εορτή της Γεννήσεως του Χριστού στους ναούς και τις Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού.

Επίκεντρο του εορτασμού της Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων ήταν ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής, όπου προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος πλαισιωμένος από τους Πανοσιολογιώτατους Αρχιμανδρίτες Χρυσόστομο, Γέροντα του Κελλίου Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου Κουτλουμουσίου, και Φιλοθέου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος προεξήρχε της ακολουθίας των Χριστουγέννων στον εορτάζοντα ιερό ναό της Γεννήσεως του Χριστού στην κοινότητα Ασωμάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων