19/10/2021 19/10/2021 Την Τιμία Κάρα του Οσίου Δαυίδ η οποία φυλάσσεται στην ομώνυμη Ιερά Μονή στην Εύβοια υποδέχθηκε με αισθήματα πνευματικής χαράς το απόγευμα της Κυριακής η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού. Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μονοβόλικου, με την Τιμία Κάρα να υποδέχεται ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φιλόθεος ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πανηγυρικός εσπερινός. Η...
19 Οκτωβρίου, 2021 - 10:15

Υποδοχή Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Υποδοχή Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ στη Λεμεσό

Την Τιμία Κάρα του Οσίου Δαυίδ η οποία φυλάσσεται στην ομώνυμη Ιερά Μονή στην Εύβοια υποδέχθηκε με αισθήματα πνευματικής χαράς το απόγευμα της Κυριακής η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.

Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μονοβόλικου, με την Τιμία Κάρα να υποδέχεται ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φιλόθεος ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πανηγυρικός εσπερινός.

Η χαριτόβρυτος Τιμία Κάρα του Οσίου Δαυίδ θα παραμείνει στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μονοβόλικου προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών, μέχρι και σήμερα το βράδυ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων