17/04/2024 17/04/2024 Πραγματοποιήθηκε η Ζ΄ Ημερίδα Μαθητικών Θρησκευτικών Περιηγήσεων Λεμεσού στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Επισκοπής Αμαθούντος, στον Άγιο Τύχωνα, την Τρίτη 16 Απριλίου. Την Ημερίδα διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού και το Λύκειο Πολεμιδιών και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και του Συνοδικό Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου. Μαθητές από...
17 Απριλίου, 2024 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024 - 14:18

Ζ΄ Ημερίδα Μαθητικών Θρησκευτικών Περιηγήσεων Λεμεσού

Διαδώστε:
Ζ΄ Ημερίδα Μαθητικών Θρησκευτικών Περιηγήσεων Λεμεσού

Πραγματοποιήθηκε η Ζ΄ Ημερίδα Μαθητικών Θρησκευτικών Περιηγήσεων Λεμεσού στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Επισκοπής Αμαθούντος, στον Άγιο Τύχωνα, την Τρίτη 16 Απριλίου.

Την Ημερίδα διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού και το Λύκειο Πολεμιδιών και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και του Συνοδικό Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου.

Μαθητές από Σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης παρουσίασαν τις εργασίες τους για κατεχόμενα θρησκευτικά μνημεία.

Παρόντες ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, πρόεδρος του Συνοδικού Γραφείου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος και ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτης Ισαάκ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων