17/02/2024 25/02/2024 Παρακολουθήστε σε επανάληψη τον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής Λεμεσού το απόγευμα του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου 2024: Στον Πανηγυρικό Εσπερινό τέθηκε σε προσκύνηση η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου, την οποία κόμισε από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γέροντας Εφραίμ. Η Τιμία...
17 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2024 - 22:57

Πανηγυρικός Εσπερινός ενώπιον της Αγίας Ζώνης στον Ι.Μ.Ν. Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός ενώπιον της Αγίας Ζώνης στον Ι.Μ.Ν. Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε σε επανάληψη τον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής Λεμεσού το απόγευμα του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου 2024:

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό τέθηκε σε προσκύνηση η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου, την οποία κόμισε από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γέροντας Εφραίμ.

Η Τιμία Ζώνη θα παραμείνει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής Λεμεσού σε προσκύνημα μέχρι και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, στις 12:00 το μεσημέρι.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας θα προεξάρχει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων