07/08/2022 08/08/2022 Tο Ραδιόφωνο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού και η Πεμπτουσία παρουσίασε σε μορφή τηλεδιάσκεψης την καθιερωμένη ραδιοφωνική εκπομπή με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο «Χριστώ τω Θεώ παραθώμεθα» την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022.     Ο Γέροντας συζήτησε με τους ακροατές του ραδιοφώνου, όπως ακριβώς κάνει κάθε Κυριακή βράδυ στην ραδιοφωνική εκπομπή, αλλά αυτή την...
07 Αυγούστου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2022 - 0:59

Χριστώ τω Θεώ παραθώμεθα: Σύναξη με τον Μητροπολίτη Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Χριστώ τω Θεώ παραθώμεθα: Σύναξη με τον Μητροπολίτη Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)

Tο Ραδιόφωνο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού και η Πεμπτουσία παρουσίασε σε μορφή τηλεδιάσκεψης την καθιερωμένη ραδιοφωνική εκπομπή με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο «Χριστώ τω Θεώ παραθώμεθα» την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022.

 

 

Ο Γέροντας συζήτησε με τους ακροατές του ραδιοφώνου, όπως ακριβώς κάνει κάθε Κυριακή βράδυ στην ραδιοφωνική εκπομπή, αλλά αυτή την φορά «πρόσωπο με πρόσωπο».

Η εκπομπή παρουσιάστηκε ζωντανά μέσω του facebook του ραδιοφώνου της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, της Πεμπτουσίας και του Διεθνούς Εκκλησιαστικού Πρακτορείου «Ορθοδοξία» στο www.ope.gr.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων