19/12/2018 19/12/2018 Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου,  της Εκκλησιαστικής Επιτροπής  και του κοινοτικού συμβουλίου της κατεχόμενης κοινότητας της Κατωκοπιάς,  την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2018, θα τελεστεί αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα παλαιό ιερό ναό της Παναγίας Χρυσελεούσας στην κατεχόμενη Κατωκοπιά. Της Θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος συμπαραστατούμενος από κληρικούς της Μητροπόλεως.  
19 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:51
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2018 - 12:30

Θεία Λειτουργία στην κατεχόμενη κοινότητα της Κατωκοπιάς

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στην κατεχόμενη κοινότητα της Κατωκοπιάς

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου,  της Εκκλησιαστικής Επιτροπής  και του κοινοτικού συμβουλίου της κατεχόμενης κοινότητας της Κατωκοπιάς,  την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2018, θα τελεστεί αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα παλαιό ιερό ναό της Παναγίας Χρυσελεούσας στην κατεχόμενη Κατωκοπιά.

Της Θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος συμπαραστατούμενος από κληρικούς της Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων